Baldwinu grozijo štiri leta zapora

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriškega igralca Stephena Baldwina so včeraj aretirali, ker je državi New York dolžan 350 tisoč dolarjev neplačanih davkov.
Oglej si celoten članek

Včeraj je nastala zgornja zaporniška fotografija Stephena Baldwina, po tem, ko so ga aretirali zaradi neplačanih davkov v vrednosti 350 tisoč dolarjev (približno 267 tisoč evrov). Stephen davkov v celoti naj ne bi plačal kar tri leta, in sicer 2008, 2009 in 2010.

Odvetnik 46-letnega zvezdnika, ki se je že izrekel za nedolžnega, ni hotel komentirati zločinov svoje stranke, je pa povedal, da je bo dokazal Stephenovo nedolžnost. Če pa ga bo sodišče spoznalo za krivega, bo v zaporu sedel največ štiri leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.