Bagolo čaka Cirkus

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Skupina Balladero, katere idejni vodja je glasbenik Dominik Bagola, na spletu ponuja ekskluzivno predposlušanje novega albuma Club Deuce, ki ga bodo danes predstavili v klubu Cirkus.
Oglej si celoten članek

Album lahko brezplačno poslušate na Soundcloudu in sicer na povezavi http://soundcloud.com/balladero/sets. Plošček je bil posnet s številnimi glasbeniki iz Slovenije, Italije in ZDA, kot producent pa se je podpisal Bobby MacIntyre in izdelek zmiksal v Miamiju na Floridi, mastering pa je opravil Robert Vosqien v Los Angelesu. Na albumu Club Deuce je dvanajst "na klavirju stoječih" komadov, poleg idejnega vodja projekta Dominika Bagole, pa na njem sodeluje tudi njegov brat Aljoša, širši javnosti znan predvsem iz sveta oglaševanja, ki je režiral tudi videospot za pesem If Only (Če bi), v katerem se got gostja pojavi Jadranka Juras. Spot si lahko ogledate na portalu YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=DuaBiLktSTI.

Koncert se bo danes pričel ob 21. uri, za vstopnico pa boste odšteli 5 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.