Badrićevo po operaciji bodri Gotarjeva

Hrvaško bo letos na Evrosongu zastopala pevka Nina Badrić, ki je pred kratkim prestala operacijo glasilk, po kateri že uspešno okreva.
Oglej si celoten članek

Badrićevi naj bi odstranili polipe na glasilkah, kar pa njenega nastopa na Evrosongu ne bo ogrozilo, temveč celo olajšalo. Nino bodri tudi naša odlična vokalistka Alenka Gotar, mag.art. Iz dobro obveščenih krogov blizu Gotarjeve smo izvedeli, da sta Nina in Alenka zasebno dobri prijateljici in da naša pevka Badrićevi zelo stoji ob strani.

Foto: Facebook Alenka Gotar in Nina Badrić Alenka o Nini noče veliko govoriti, povedala pa nam je, da se poznata že dolga leta in da se zelo lepo razumeta. Spoznali sta se prek Tošeta Proeskega v Skopju. Pravi, da je vesela, da bo letos Hrvaško zastopala prav njena prijateljica. Nini želi, naj čim prej okreva in uživa vsak hip, saj je to eden največjih trenutkov njenega življenja.

Badrićeva pa ni edina Alenkina dolgoletna osebna dobra prijateljica, ki bo letos nastopala na Evrosongu. Makedonijo bo zastopala Kaliopi, s katero Alenka prijateljuje že vrsto let. Skladbo, ki bo na Evrosongu zastopala Portugalsko, pa je napisal avtor Cveta z juga, Andrej Babić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.