Avatar bo dobil tri nadaljevanja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
James Cameron je napovedal, da drugo leto začne s snemanjem treh nadaljevanj hita Avatar.
Oglej si celoten članek

Režiser James Cameron bo posnel tri 3D nadaljevanja filmskega hita Avatar. Prvi bo v kinematografe prišel decembra 2016. Scenarije za nadaljevanja bodo napisali Josh Friedman (Vojna svetov), Rick Jaffa in Amanda Silver (Planet opis) ter Shane Salerno (Divjaki). "Da bi svet Avatarja čim prej razvili in oživili“ scenaristi pri pisanju ne sedijo za eno mizo, ampak delajo neodvisno drug od drugega. Filme bodo snemali skupaj, tako kot je Peter Jackson snemal filme Hobbit.

"Ustvarjanje sveta, ki mu pravimo Avatar, se je izkazalo za enkratno in neverjetno izkušnjo. Pri pisanju novih filmov sem ugotovil, da so Avatar, njegova zgodba in liki bogatejši, kot sem pričakoval, zato dve nadaljevanji ne bi bili dovolj,“ je odločitev, da bodo posneli še 4. del komentiral Cameron. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.