Avantura v sobi 309

Foto: Žurnal24 seks strast zgodbica
Ležal sem v hotelski sobi, precej nadelan od zabave, ki se je odvijala v avli, a vseeno dovolj zbran, da sem dobro vedel, kaj se mi dogaja.
Oglej si celoten članek

Postavna blondinka mi je odpenjala zadrgo in začela hlače vleči z mene, pri tem pa ves čas opletala z živahnim jezikom po svojih seksi ustnicah. Smejalo se mi je do ušes, saj je kazalo, da bom deležen ljubezni izjemno privlačne ženske, ki sem jo spoznal pred nekaj urami.

Praktično nisem počel ničesar, saj je vse postorila sama. Ker sem imel v sebi kar nekaj kozarčkov, se mi je junak zelo počasi prebujal v njenih rokah. To mi je bilo na nek način všeč, saj sem vedel, da se bo morala truditi kar nekaj časa, da me bo pripravila do predaje. Ko ga je prvič vzela med svoje močno naličene ustnice, sem se v hipu streznil, in zdelo se mi je, da mi želi skozi na pol trdega tiča izvleči moje življenje. Privzdignil sem se na komolce in z zanimanjem opazoval plavolasko, kako se igra z mojim premoženjem. Za trenutek sem pomislil, ali bi se mi kaj takšnega lahko pripetilo v realnem okolju, morda v službi s sodelavko ali pa sosedo iz spodnjega nadstropja. Nikakor ne.

Foto: Žurnal24 passion erotika strast zgodbica seks

Imel sem srečo, da sem bil povabljen na gala prireditev, tam v oko padel svetlolasi pohotnici in bil dovolj pogumen, da sem jo odpeljal v svojo sobo. Očitno je imela dovolj sesanja mojega junaka, ki je končno prišel k sebi in povsem otrdel. Vstala je in se ob robu postelje slačila iz svoje lepe, večerne obleke. Spodaj je bila videti pohujšljivo lepa, njeno spodnje perilo pa je klicalo po mojih prstih in zobeh, s katerimi sem jo slekel iz spodnjic. Ležala je pred menoj z razprtimi nogami in s sredincem počivala tik nad brezhibno urejeno češpljico. Videti je bila naravnost pripravljena za moje ustnice.

Sočna in voljna se je združila z mojim jezikom, se začela rahlo odmikati in zopet nastavljati. Prav počasi sem se ukvarjal z njenim ljubkim gumbkom, ki je pod vrhom mojega jezika povsem otekel. Ječala je, da ji noro prija in naj jo pošteno obdelam, kar sem tudi storil. Z vrhom korenjaka sem nekajkrat nerodno zabredel v rjuho, zato sem ga prijel v roko in ga usmeril v pravo smer. Mislila je, da si ga mečem, zato me je opozorila, naj pustim še kaj za njo. Ne bi ji bilo treba, kajti zdelo se mi je, da bi jo lahko imel na tiču celo noč.

Ko sem ji legel med noge, jih je še bolj razmaknila in jih končno ovila okoli mojega hrbta. Njene zelenomodre oči so bile videti precej stekleno, ko pa sem ji svojega junaka zabil v pohotno mucko, jih je za trenutek zaprla in lovila sapo.
Nisem se ustavljal. Bilo je lepo, tesno in vroče med njenimi nogami. Z muco je stiskala mojega korenjaka, jaz pa sem jo začel otipavati po joških. Stavil bi, da so bile umetne, a je tega seveda nisem spraševal. Raje sem si privoščil ljubko nabrekli bradavički, ki sta se tako lepo prilegali med moje ustnice, ju sesal in jo spravljal v delirij.  Nenadoma se mi je izmuznila in se skobacala na konec postelje. Ko sem se obrnil, da bi jo poiskal, sem naletel na čudovit prizor.

Čakala me je sklonjena na vseh štirih, s pohotno zadnjico, dvignjeno močno v zrak. Njena poplavljena češpljica se je svetila pod lučjo in čakala name ter na mojega trdega orjaka. Nerodno sem se skobacal do nje, se oprijel napete ritke in se potegnil navzgor. Z vrhom tiča sem potegnil po njenem stegnu vse do ritke, za hip smuknil med ritnici, oplazil tesno luknjico in se naslonil na njo. Celo telo ji je trznilo, a rekla ni nobene. Nisem je imel namena napičiti v ritko brez zaščite in bilo mi je žal, ker nimam vedno kakega kondoma v žepu. Zato pa sem se toliko pohotneje zabil v njeno mokro muco, jo nasadil čisto do mošnjička in z dlanmi premeril njeno vitko telo.

Kar nekaj časa je takole ječala pod menoj, preden sem iz vrele muce potegnil korenjaka, na kratko zasopihal, ga stisnil pri glavici in ji spustil brizg vrele semenske tekočine po lepo usločenem hrbtu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.