Ashtona in Milo končno ujeli skupaj

Foto: JLP
Foto: JLP
Po večmesečnih govoricah, da sta ljubimca, so Ashtona Kutcherja in Milo Kunis ujeli skupaj med vožnjo z motorjem.
Oglej si celoten članek

O ljubimkanju med Ashtonom Kutcherjem in Milo Kunis se ugiba že zadnjih nekaj mesecev in čeprav je Mila aprila govorice označila za "absurdne", zvezdnika skupaj preživita veliko časa. Že ob več priložnostih so ju namreč opazili skupaj na večerji, poleg tega pa naj bi oba že večkrat preživela noč drug pri drugem. Tokrat so ju kamere ujele med vožnjo z motorjem.

Dolgoletna prijatelja sta sicer pred leti upodobila zaljubljeni parček v seriji Oh, ta sedemdeseta. Se je torej zgodba navsezadnje le preselila tudi v resnično življenje?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.