Ashleyjina temna družinska skrivnost

Foto: Žurnal24 Ashley s soprogom. (Foto: Reuters)
Igralka Ashley Judd je v svoji avtobiografiji razkrila dolgo varovane družinske skrivnosti. Med drugim tudi, da so jo v otroštvu posilili.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka Ashley Judd je napisala avtobiografijo All That Is Bitter & Sweet, s katero je dodobra šokirala javnost. V njej je namreč razkrila družinske skrivnosti, ki so jih poznali le redki.

Preteklost jo še vedno preganja
Juddova pravi, da ni imela srečnega otroštva. Medtem ko sta njena mati Naomi in sestra Wynonna potovali po Ameriki in upali na veliko pevsko kariero, je Ashley trpela. Med 5. in 18. letom je zamenjala kar 13 šol, zato je le težko našla prave prijatelje. Nikjer se ni počutila ljubljeno in zaželeno, je še zapisala zvezdnica.

Ko je bila stara štiri leta, sta se njena starša ločila. Pri sedmih letih pa je zbolela za depresijo. A najhujša izkušnja je šele sledila. Kot majhno deklico jo je namreč nekdo posilil. Natančno se še spominja, kako jo je starejši moški zvlekel v temno in prazno trgovino in ji ponudil kovanec za igralni avtomat. Nato jo je zgrabil, ji v usta potisnil jezik in posilil. Bila je globoko razočarana, ker ji nihče ni verjel, da se ji je to res zgodilo.

Juddova ima zdaj življenje, kakršno si je vedno želela. Od leta 2011 je srečno poročena z dirkačem Dariem Franchittijem, ima uspešno kariero, podpira pa tudi celo vrsto humanitarnih organizacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.