Ashlee Simpson se ločuje

Foto: Reuters Pete Wentz in Ashlee Simpson
Ashlee Simpson-Wentz in Pete Wentz sta po dveh letih in pol zakona v torek vložila zahtevek za ločitev. Ločujeta se v prijateljskih odnosih.
Oglej si celoten članek

Pete Wentz in Ashlee Simpson-Wentz se po dveh letih in pol ločujeta, vendar ostajata v prijateljskih odnosih. "Po skrbnem razmisleku sva prišla do težke odločitve, da je najbolje, še se ločiva," je povedal par v uradni izjavi. "Ostajava prijatelja in globoko predana ter ljubeča starša najinemu sinu Bronxu, čigar sreča in dobro počutje ostajata najina prioriteta številka ena.“

 

Pri njuni odločitvi ni vpletena tretja oseba. "Oba sta resnično žalostna. To je žalosten konec nečesa res obetajočega," je povedal vir blizu paru.


Ashlee in Pete sta začela hoditi leta 2006. Zaroko sta objavila aprila 2008 in se poročila mesec kasneje. Malce zatem sta oznanila, da pričakujeta otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.