Artur Štern z najdaljšim podrl rekord

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Zadnja leta se posveča temu in to zelo uspešno!
Oglej si celoten članek

Kdor se sprašuje, kaj zadnja leta počne Artur Štern, naj mu razkrijemo, da ima polne roke dela z ustvarjanjem svojega epa Atojada. Te dni je prebil osebni in svetovni rekord, Atojada je neuradno postala najdaljša knjiga. Uradno je to Mahabharata, ki je najdaljši ep človeštva in ima 2 tisoč verzov, Arturjeva Atojada pa jih ima trenutno 2500.

Štern je rekord prebil na velikonočni ponedeljek in to proslavil v hrvaški Istri, kjer z dolgoletno partnerko redno dopustujeta. Od sreče je celo zaplaval v mrzlem morju. "Zadnje čase blazno hitro pišem, a sem vmes proslavljal in pil. Pri teh stvareh zelo rad pretiravam, a če se človek ne bi veselil ob prelomnicah in dosežkih, bi bilo življenje turobno," odkrito pove in doda, da ne misli zaključiti, pač pa ustvarja naprej, saj vsakih 10 tisoč kitic natisne v knjigo in kmalu bo izdal novo. 

Nedavno smo ga tudi obiskali na Krasu. Na kako čarobnem posestvu živi, preverite TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 06:51 24. April 2023.

    Tip ni več samo alkoholik. Napredoval je v vaškega pijanca. Žalostno.

  • 18:32 23. April 2023.

    Ni kaj dosti razlike od Prešerna,ki imamo celo našo himno zaradi njega.Tudi Prešeren je bil v očeh večine pijanec in …

  • MS
    16:35 23. April 2023.

    Artur Štern je doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved, doktor veterine, diplomant mednarodnega kurza mirovnih študij in metabiolog. Veličastna izobrazba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.