Artur Štern: Ob vseh ženskah je ona najpomembnejša v njegovem življenju

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Ponosno prizna, da je ...
Oglej si celoten članek

Nedavno smo Arturja Šterna obiskali na njegovem čarobnem posestvu na Vrabčah, ob tem pa je tudi razkril, da si ne kuha sam in da je še vedno "mamin sinko". 

"Mama mi prinese zamrznjene stvari, ki si jih pogrejem. Seveda sem 'mamin sinko'. Nisem odvisen od nje, a če mi nekdo nekaj nudi, potem rečem 'najlepša hvala'. S tem ko od nekoga nekaj sprejmeš, s tem mu daš možnost, da je dober do tebe. Jaz pa ji vračam na neki drug način, s tem, da 14 dni abstiniram, na primer," je povedal Artur, ki je lansko leto brez alkohola preživel celo 40 dni. 

Kdaj pa se z mamo tudi sporečeta. Na zadnje sta se glede košnje dvorišča. Artur ji ni pustil kositi, saj je na domači trati želel občudovati prve spomladanske cvetlice. Naslednji dan se ji je zato opravičil s sporočilom: "Moja hčerka ne je mesa, s tem skrbi za živali, jaz skrbim za rastline, potemtakem ne skrbi, da ne bi poskrbel za najboljšega in najbolj bližnjega človečka. Torej zate."  

Foto: joonglaa Artur Štern

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 05:14 1. Maj 2023.

    Alkoholik.

  • 19:22 30. April 2023.

    So prazniki pa nimate kaj drugega pisat kot o teh ''legendah''... nizi za jest si ne zna pripravit? Rabi mamico.... …

  • 14:38 30. April 2023.

    Legenda in fenomen v vseh pogledih..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.