Aretiran zaradi kraje z razbitin porscheja

Foto: Istagram razbitine streha porsche Paul Walker Foto: youtube.com paul walker
Aretirana oseba, ki je z razbitin avtomobila, v katerem je umrl Paul Walker, ukradla del strehe.
Oglej si celoten članek

Losangeleški policisti so aretirali moškega, ki je s športnega avtomobila, v katerem je umrl igralec Paul Walker, ukradel del razbitin.

Tatova sta bila sicer dva. Prikradla sta se do vlečnega vozila, na katerem so bile razbitine, v času, ko je stalo na semaforju. Očividec je po navedbah šerifa videl moškega, ki je izstopil iz vozila, ki je sledilo vlečnemu vozilu, in z njega vzel kos pločevine.

Policisti so kmalu zatem aretirali 18-letnega Jamesona Wittyja. Najstnik se je namreč na Instagramu pohvalil, da je ukradel del avtomobila, v katerem je umrl zvezdnik Hitrih in drznih, objavil pa je tudi fotografijo dela strehe.

Mladeniča je videl voznik vlečnega vozila ter policistom podrobno opisal avtomobil, s katerim sta najstnika pobegnila, zapomnil pa si je tudi registrsko tablico.

Witty je vse priznal, njegov prijatelj, ki ga trenutno ni v Združenih državah Amerike, pa se bo policistom predal, ko se vrne nazaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.