Apolonia izgubljena v vrtincu

Foto: Žurnal24 (Foto: Mark Lemer)
Pevka Apolonia je izdala četrto skladbo, v kateri se sprašuje, ali naj posluša svoj razum ali le se preda užitkom.
Oglej si celoten članek

Pevka Apolonia, sprva poznana kot glas skupine Lunn-a-park, uspešno koraka po samostojni glasbeni poti. Na radijske postaje pošilja že svoj četrti singel z naslovom V vrtincu. Za aranžma je poskrbel producent in kitarist Mark Lemer, besedilo je napisala Apolonia, skupaj pa se podpisujeta tudi pod glasbo.

"Največkrat se izgubim v čustvenem vrtincu in seveda v svojem najnovejšem radijskem singlu, ki nosi ta naslov. Besedilo govori o neobvladljivih in nepričakovanih čustvih in zdravi pameti, ki poskuša preprečiti katastrofo. Sprašujem se, ali naj poslušam razum, ker ne vidim srečnega konca, ali pa se predam užitkom in živim zgolj za ta trenutek ter ne razmišljam o posledicah," pravi simpatična rdečelaska, ki upa, da bo skladba vsaj tako uspešna, kot sta bili pesmi Med vrsticami in Nazaj.

Novi pesmi lahko tudi prisluhnete: Apolonia – V vrtincu.mp3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.