Aplikacija, ki ščiti pred soncem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kot pomoč pri zaščiti pred soncem vam je lahko tudi aplikacija Dan zaščite pred soncem, ki je namenjena ozaveščanju o škodljivih vplivih pretiranega izpostavljanja soncu, hkrati pa je tudi pripomoček, ki uporabniku omogoča učinkovito zaščito pred soncem.
Oglej si celoten članek

Uporabnik ustvari svoj osebni profil, izbere ustrezen tip kože in zaščitni UV-faktor zaščitnega sredstva, ki ga uporablja. Ko se ustrezno zaščiti z zaščitnim sredstvom, začne aplikacija odštevati čas trajanja zaščite. Nato uporabnika glede na tip kože, dnevno stopnjo UV-sevanja, geografsko lego in zaščitni UV-faktor zaščitnega sredstva opozarja, kdaj mora znova nanesti sredstvo, da bo optimalno zaščiten pred škodljivimi vplivi sonca.

Pozor pri UV-indeksu

UV-indeks določa moč sončnega sevanja. Vsak dan ga lahko spremljate poleg vremenskih napovedi. Pri UV-indeksu deset in več se ni priporočljivo zadrževati na soncu med 11. in 15. uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.