Anthony Bourdain, kuharski velemojster, je pred izdajo svoje nove knjige Appetites, povedal, da veliko ljudi ne zna pripravljati zrezkov. "Nihče ne zna pripraviti dobrega zrezka! Če si že lahko privoščiš dober in drag zrezek, je velika škoda, da ga ne znaš pripraviti," je povedal novinarju Marcu Maronu, ki ga je povabil v svojo oddajo.
Bourdain pravi, da bi morali zrezke po pečenju pustiti 10 do 15 minut v ponvi. "To naredi veliko razliko pri okusu," pove in doda: "Takoj ga povlečejo na krožnik in ga razrežejo. Tako preprosto je, pustite ga malo, preden ga pojeste. Razlika je očitna."
tip je samovšečen in samo on ve kako pa kaj,isto kot da bi se spomnu kako si rit obrisat
Hvala chef Anthony Bourdain rešli ste svet :))) Populizem se je zaril v vsako poro našega življenja,tudi v kuhinjo.
Ena izmed dediščin od mami, ja te: Zrezek položiš na vroče olje in ga PUSTIŠ pri miru, ko se na …