Ano iz Big Brotherja rešil sosed

Foto: Kanal A
Foto: Kanal A
Ano Jeler, ki se je v petek vselila v hišo Big Brother, so poskušali ugrabiti.
Oglej si celoten članek

20-letna Ljubljančanka, ki se je pred dvema letoma preselila v Piran, je v predstavitvenem intervjuju na spletni strani šova Big Brother razkrila, da so jo, ko je bila še otrok, poskušali ugrabiti

"Pri 4 letih so me skoraj ugrabili, ker so mi ponudili sladkarije in sem hotela iti v avto. Hvala bogu me je sosed rešil,“ je povedala svetlolasa natakarica, ki je v hišo Big Brother s svojim živahnim značajem in močnim glasom prinesla novo svežino.

Od Ane, ki sama sebi pravi A. J., pa gledalci pričakujejo veliko, vsaj tisti, ki so v petek, preden se je vselila, slišali njen govor. Lepotička je namreč razkrila, da z moškim še ni bila v resni zvezi, z žensko pa je že eksperimentirala. Še več. Ana pravi, da se je udeležila celo mini orgije, v kateri sta sodelovali dve punci in en fant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.