Anja Križnik Tomažin pokazala poporodno postavo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
"Nisem še v stari formi, ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Počasi bom prišla tja …," pravi voditeljica Anja Križnik Tomažin.
Oglej si celoten članek

Anja Križnik Tomažin je v prvi polovici septembra povila deklico, ki sta jo njeni sestrici sprejeli z velikim navdušenjem. "Lora in Lilu sta jo sprejeli odlično. Obožujeta jo, ves čas jo 'crkljata' in se z njo želita igrati. Včasih se celo borita, katera jo bo lahko prva vzela v naročje,“ je za Žurnal24 povedala priljubljena voditeljica Anja Križnik Tomažin, ki se je pred kratkim udeležila premiere Slovenska literatura od A do Ž ter vsem pokazala, da je že dva meseca po porodu v odlični formi.

"Dva meseca po tretjem otroku še nisem prišla nazaj v svojo formo (smeh). Bo še kar nekaj časa trajalo. Ponavadi je tako - devet mesecev gor, devet mesecev dol. Vsako žensko telo potrebuje kar nekaj časa, da pride nazaj v staro formo. S tem ne mislim le oblike, ampak tudi hormone, ki se spremenijo, prav tako vezi in mišice. Skratka, nisem še v stari formi, ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Počasi bom prišla tja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:36 19. November 2015.

    luli...ka.....haha

  • 10:05 19. November 2015.

    Upam, da bo pri izbiri imena imela več sreče, Lulica tudi ni napačno ime...že zaradi tega, ker je unikatno.

  • 08:10 19. November 2015.

    Lora, Lilu, kaj je pa tretja? Lula?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.