Anđin bivši pričakuje otroka z drugo

Foto: Žurnal24 An%C4%91a Mari%C4%87
Kljub trditvam, da je ločitev med pevko Anđo Marić in njenim možem le posledica značajskih razlik, se je izkazalo, da je bil vzrok njena prijateljica.
Oglej si celoten članek

Pevka, manekenka in voditeljica Anđa Marić je pred nekaj meseci razkrila, da se od moža ločuje zaradi značajskih razlik ter da za razpad zakona ni kriva tretja oseba. A izkazalo se je, da drži prav zadnje. Po poročanju hrvaškega spletnega portala Index.hr bo njen nekdanji soprog Primož Dolničar kmalu postal oče, otroka pa mu bo rodila Anđina prijateljica Nina Mlačnik.

Nina je med drugim tudi njegova sodelavka, rok za porod pa ima okoli 1. novembra, kar bi pomenilo, da sta otroka spočela prav v času ločitve.

Anđa je govorice o nosečnosti komentirala z besedami: "Da, res je. Bila je noseča že, ko sva bila midva še poročena. Bila je moja prijateljica, jaz sem ju celo spoznala. A to ni bil edini razlog za najino ločitev. Iz vsega srca jima želim vse najboljše."

Pevka je po ločitvi povedala, da ji je težko ter da ji celoten položaj predstavlja "malo smrt". Zdaj pa je že nekaj časa srečno zaljubljena v fotografa Matjaža Baniča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.