Angie zapeljala poročenega Ethana

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Igralka Angelina Jolie je znana po številnih ljubimcih. Med njimi pa se je znašel tudi Ethan Hawke, ko je bil še poročen.
Oglej si celoten članek

Romanca med igralcema se je zgodila leta 2003, ko sta skupaj snemala film Taking Lives, v svoji novi knjigi z naslovom Angelina razkriva pisec Andrew Morton.

"Angie in Ethan sta bila drug na drugem, veliko vročih noči sta preživela skupaj v hotelskih sobah," je povedal vir za Star Magazine. V času afere je bil igralec še vedno poročen z igralko Umo Thurman. Z njo ima dva otroka, kmalu po aferi pa sta se ločila.

Afera med Angie in Ethanom pa ni trajala dolgo, saj naj bi jo igralec "varal" s kanadsko manekenko Jen Perzow.

"Angelina rada zapeljuje poročene moške. Bradu Pittu je vedno govorila, da je edini poročeni moški, s katerim je bila," je še izdal vir. Z njim ima šest otrok, njuna romanca pa se je začela, kot je znano, ko je bil še poročen z igralko Jennifer Aniston.

Morton je že leta 1992 z biografijo o princesi Diani dvignil ogromno prahu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.