Angie in Brad: To je resnica o njuni zakonski krizi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Angelina Jolie je menda že najela odvetnika za ločitve, se govori po Hollywoodu.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se govori, da je zakon Angeline Jolie in Brada Pitta v krizi. Zlobni jeziki pravijo, da je bila igralka že pri odvetniku za ločitve. "Angelina je pripravljena na ločitev. S svojim življenjem ni zadovoljna in želi si spremembe,“ pravi vir. Namigovanja, da je njune 11-letne ljubezni konec, so ponovno vzniknile, ko se je Brad Pitt sam udeležil 24-urne dirke v Le Mansu v Franciji, Angelina pa je z otroki ostala v New Yorku. Zlobni jeziki pravijo, da je med zakonca nazadnje počilo zaradi Marion Cottilard, s katero Brad na Kanarskih otokih snema film.

Sedaj pa se je oglasil vir, ki dobro pozna situacijo v hiši Pitt-Jolie. Pravi, da so namigovanja ena velika laž in da njun zakon ni v krizi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.