Andersonovo poskušal med seksom zadušiti

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pamela Anderson se boji moža Ricka Salomona.
Oglej si celoten članek

Ločitev Pamele Anderson postaja vse bolj umazana. Sodišče je odločilo, da se Salomon Pameli ne sme približati, ker naj bi se, odkar je vložila zahtevek za ločitev, obnašal nerazumno.

Pamela trdi, da jo nadleguje in da je tako hudo, da se boji za svoje življenje. V začetku marca jo je Rick, s katerim je bila igralka poročena dvakrat, celo označil za "morilko otrok“, ker naj bi med njunim prvim zakonom naredila splav.

Rick in Pamela sta se prvič poročila leta 2007, dva meseca pozneje sta poroko anulirala. Lani januarja sta pred oltar stopila drugič. Tokrat je zakon zdržal šest mesecev. Avgusta sta se pobotala in Pamela je zahtevek za ločitev umaknila. Februarja letos pa je javnosti sporočila, da se spet ločujeta.

Nič čudnega. Rick naj bi jo namreč med seksom poskušal zadušiti z vzglavnikom. Večkrat jo je tudi ozmerjal cipo in narkomanko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.