Ana Roš razkrila družinsko tragedijo, za katero javnost ni vedela

Foto: Suzan Gabrijan Ana Roš Foto: Boštjan Tacol slovenija 22.01.2010, Jadranka Juras, naslovnica priloge Lepota in zdravje, foto Foto: mediaspeed Ana Dolinar in Sebastijan Horvat Foto: Instagram irena joveva
Tudi znamenita chefinja ima naziv angelske mamice.
Oglej si celoten članek

15. oktober je mednarodni dan spomina na otroke, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. V oktobru se tako več govori o tej tematiki in ruši tabuje okli smrti in smrti otrok. Svojo tragično izkušnjo so priznale tudi nekatere znane Slovenke, pred kratkim pa je novico, da je tudi sama angelska mamica, sporočila vrhunska chefinja Ana Roš

"Tudi jaz sem angelska mamica. Dvakrat. Prvič v devetem in drugič v skoraj šestem mesecu nosečnosti. Vedno bodo tu-z mano. Ampak nobena žalost ne premaga mojega oboževanja Svita in Eve Klare. Velike izgube te naučijo prepoznati tvoje največje ljubezni," je pred kratkim zapisala na Facebooku. O svojih tragičnih izkušnjah z izgubo otroka v nosečnosti pa so v preteklosti spregovorile tudi nekatere druge znane Slovenke, med njimi igralka Ana Dolinar, glasbenica Jadranka Juras in nekdanja novinarka ter evropska poslanka Irena Joveva.

Pred nekaj tedni sta se s to hudo izgubo soočila tudi manekenka Chrissy Teigen in njen mož, pevec John Legend, ki sta trenutke ob izgubi delila s svojimi Instagram sledilci. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:27 11. November 2020.

    Kaj zdaj, ko te je doletela kriza, pa si s takšnimi izjavami utiraš pot v medije. Sramota!

  • 08:17 11. November 2020.

    Z vsem spoštovanjem in žalostjo v srcu ... vendar, zakaj je treba s tem v javnost? Da se bodo skutni …

  • 15:16 9. November 2020.

    Ana prisluhni pesmi Nothing Else Matters skupine Metallica .....vse dobro ti želim .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.