Ana Roš na robu preživetja, poslužuje se tudi tega

Drugi val je hud udarec celo za chefinjo Hiše Franko, ki se ponaša z dvema michelinovima zvezdnicama.
Oglej si celoten članek

"Naslednjih šest tednov bomo ponovno zaprti in za vedno rekli zbogom delu naše ekipe. Nekaj ur do drugega lockdowna in skrušena sem, odkar sem ugotovila, da v žepu nimam več jokerja, s katerim bi rešila delavno mesto naših dragih Rosie, Erwina in verjetno še nekaj drugih. Kdo je naslednji? To je odvisno od mene, tebe in nas. Pazite nase," je naša najboljša gostinka in vrhunska chefinja Ana Roš sporočila na Instagramu. Drugi val koronavirusa je tako prizadel tudi našo najboljšo gostinko, katere Hiša Franko se ponaša z dvema michelinovima zvezdicama. 

Ana je sicer velika zagovornica ukrepov za preprečitev širjenja virusa in drugi val pripisuje neodgovornemu obnašanju nekaterih posameznikov. "Na drugi strani smo mnogi tisti, ki mask nismo sneli vse od 3 junija, se pod njimi poleti topili in roke razkuževali do krvavih ran. Mnogi od nas smo danes zaradi tepcev o katerih Miha (Mazzini op. a.) piše na robu preživetja. Bil je celo dan, ko smo se z gosti na ves glas kregali, ker so maske po njihovo čisti nesmisel. Ampak tepci živijo in dihajo naprej, jaz pa danes razmišljam, koliko dni Hiši Franko še ostane do drugega lock downa," je pred dnevi napisala na Facebooku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 63

  • 14:33 28. Oktober 2020.

    Dobro sedaj pa že nehaj jamrati počasi,če ti pač ne znese zapri in adijo.

  • mtz
    11:41 28. Oktober 2020.

    res ste glupi s temi komentarji. od tega, da je odprta gostilna ob meji ker targetira italijane do cene menuja. …

  • 11:04 28. Oktober 2020.

    Cena menija je na osebo: Meni: 175 € Meni s spremljavo slovenskih vin: 255 € Meni s spremljavo mednarodnih prestižnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.