Amy znova pristala v bolnišnici

Foto: Žurnal24 Amy Winehouse
Britanska pevka Amy Winehouse je zaradi slabega počutja ostala na londonski kliniki.
Oglej si celoten članek

Kakšne težave pestijo pevko Amy Winehouse, ni točno znano, njen predstavnik pa je povedal, da bolezen ni hujša. "Napadel jo je neki virus. Prebolela bo," je povedal.

Pevka je trenutno na zasebni kliniki v Londonu. Tja je prišla zaradi bolezni, ki jo je staknila na koncertih po Braziliji. A kot kaže, bolezen ni resna, simptomi pa so podobni gripi, je še znano.

Njena evropska turneja tako ni ogrožena, glede na to, da se bodo prvi koncerti na stari celini začeli junija. Pevka bo bolnišnico kmalu zapustila, ko se vrne, pa se bo zagotovo posvetila svojemu novemu albumu, za katerega se že dolgo govori, da ga bo izdala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.