Amy trpela zaradi karmičnega dolga

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Amy je imela v Številu rojstnega dneva prisoten karmični dolg 14/5, ki simbolizira zlorabo ljubezni, nagnjenost k begu, a obenem potrebo po varnosti, pravi numerologinja.
Oglej si celoten članek

In kaj o Amy Winehouse še pravijo številke?

Numerologinja Lili Sorum meni, da je bila pevka ranljiva duša, kar je poskušala prikriti. "Morda je bila neodgovorna, predvsem pa je bila nezaupljiva. Število duše 33/6 kaže na osebo, ki je lahko pretirano romantična v svojih željah. Od življenja in ljubezni pričakuje pravljičnost. Ker je to nemogoče, to doživlja kot zavrnitev sebe," še dodaja Sorumova.

Letošnje leto pa je bilo zanjo prelomno. "Leto 2011 je bilo njeno osebno leto pod vplivom števila 9 obdobje zaključevanja, čas koncev simboličen konec pomembnega devetletnega cikla."

Amy Winheouse bi septembra praznovala svoj 28. rojstni dan. S svojo nenadno smrtjo se je pridružila klubu 27 – zvezdnikom, ki so umrli stari 27 let. Je to leto prekleto? "Sedemindvajseto leto v našem življenju je še posebej naporno, kajti nihamo med potrebo po bližini, povezovanjem in predajo ter željo po miru, čustvenem odmiku in tudi osami. Pravzaprav iščemo sami sebe. In svet," je še povedala Sorumova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.