Amy ni umrla zaradi drog

Foto: EPA
Foto: EPA
Družina pokojne pevke Amy Winehouse je sporočila, da so izvidi toksikoloških preiskav pokazali, da v Amyjinem telesu ni bilo nobenih prepovedanih substanc, so pa našli sledi alkohola.
Oglej si celoten članek

Točno mesec dni po smrti popularne pevke Amy Winehouse so končno znani rezultati toksikoloških preiskav. Njeni svojci so javnosti sporočili, da so zdravniki v pevkinem telesu našli alkohol, a še vedno niso prepričani, če je tudi kriv za njeno smrt. "Družina je končno dobila potrdilo, da Amy ni umrla zaradi drog. Izvidi toksikoloških preiskav so pokazali, da je v telesu imela alkohol, a zaenkrat še ne vemo, če je bil razlog za Amyjino smrt," je javnosti pojasnil tiskovni predstavnik družine Winehouse Chris Goodman.

Sedemindvajsetletna pevka je umrla 23. julija na svojem domu v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:58 23. Avgust 2011.

    ja kaj pa je alkohol drugegea kot droga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.