Amy mora prenehati piti ali pa bo umrla

Foto: Žurnal24 Zdravniki so ji postavili ultimat. (Foto: Flynet)
Amy Winehouse bo morala svoje težave z alkoholom vzeti resneje. Zdravniki so bili namreč jasni – če ne bo prenehala piti, bo umrla.
Oglej si celoten članek

Problematična britanska pevka Amy Winehouse bo morala začeti resneje jemati svoje težave z alkoholom in prekiniti destruktivni način življenja. Zdravniki na londonski kliniki, kamor se je prejšnji teden prijavila na zdravljenje zasvojenosti z alkoholom, so jo namreč seznanili z dejstvom, da je njeno telo v zelo slabem stanju in bo, če bo nadaljevala s pitjem alkohola, umrla. "To je zadnja priložnost za Amy. Zdravniki so z njo strogi, ker je položaj zelo resen," je povedal neimenovani vir.

Za nadarjeno 27-letnico pa niso zaskrbljeni le zdravniki, temveč jo podpirata tudi oče Mitch in fant Reg Traviss. "Zaskrbljeni so zanjo. Mitch se že zelo dolgo bori z njo. Vendar je tokrat na zdravljenju po lastni odločitvi in se hoče spraviti v red," še dodaja vir.

Zvezdnica je bila sicer med letoma 2007 in 2009 že nekajkrat sprejeta na različne klinike za zdravljenje odvisnosti od drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.