Ameriška voditeljica napadla Melanio Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Chelsea Handler pravi, da Melanie noče videti v svoji oddaji, saj po njenem mnenju ne zna angleško.
Oglej si celoten članek

Ameriška voditeljica in igralka Chelsea Handler je za Variety povedala, da Melanie noče v svoji oddaji, saj po njenem mnenju komaj govori angleško.

"O čem naj se pogovarjam z njo? Saj komaj govori angleško ...“ je povedala Chelsea in dodala, da niti do Melanie niti do Donalda ne čuti nobenega spoštovanja. Na vprašanje, kaj bi rekla predsedniku Združenih držav, če bi bil v tistem trenutku zraven, je voditeljica odgovorila: "Rekla bi mu 'odj***!'“

No, očitno je Chelsea pozabila, da Melania govori kar pet jezikov: francosko, nemško, angleško, italijansko in seveda, slovensko, kar so izpostavili tudi tuji mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:46 26. Januar 2017.

    Za razliko od tebe koza blesava , ki ne znaš reči niti mu na nobenem drugem jeziku !

  • 15:31 26. Januar 2017.

    Verjetno tudi oddaje ne bo več imela ta pijandura, če je le šef trezen, zato Melaniji ne bo treba v …

  • 13:58 26. Januar 2017.

    Strezne naj se pred komentarjem..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.