Ameriška Susan Boyle ima komaj 10 let

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Američane je popolnoma navdušila 10-letna Jackie Evancho, ki je pokazala, da ima izjemen pevski talent. Brez ene same napake je odpela Puccinijevo arijo, zato jo že primerjajo s Susan Boyle.
Oglej si celoten članek

Če ima Velika Britanija Susan Boyle, ima Amerika Jackie Evancho. Desetletna plavolaska je namreč dokazala, da se lahko brez težav kosa s Susan, saj je publiko resničnostnega šova America's Got Talent dobesedno šokirala s svojimi pevskimi sposobnostmi.

 

Jackiejin osupljivi talent si oglejte v zavihku Video.

Jackie je občinstvo navdušila z izvedbo Puccinijeve arije O Mio Babbino Caro, pri čemer ni zgrešila niti ene note. Nad malo pevko so kajpada navdušeni tudi sodniki (Sharon Osbourne, Piers Morgan in Howie Mandel), ki niso mogli verjeti, da pred njimi stoji tak talent.

Jackiejin neverjetni glas jo je pripeljal v polfinale, ki se bo odvijal v Las Vegasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.