Amazon snema TV-serijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Amazon vstopa na trg filmske produkcije z Goodmanom.
Oglej si celoten članek

Potem ko je spletni ponudnik filmov in serij z odlično sprejeto nadaljevanko House of Cards dokazal, da z lastno produkcijo lahko mirno konkurira največjim televizijskih mrežam, se mu namerava v kratkem pridružiti največja spletna trgovina na svetu Amazon. Pilot za serijo Alpha House je bil posnet prejšnji mesec v New Yorku, glavno vlogo v njej pa so zaupali Johnu Goodmanu, ki se mu bo v kameo vlogi v pilotu pridružil Bill Murray.

Amazon z Alpha Housom postaja dejaven člen pri evoluciji Hollywooda, v kateri spletni ponudniki filmov in serij začenjajo ustvarjati lasten program, njihova prednost pred televizijami pa je predvsem v tem, da si ga uporabniki lahko ogledajo v kateremkoli času, ki jim ustreza.

Manj kot za eno leto ne gre

Amazon v nasprotju z Netflixom in drugimi spletnimi ponudniki videovsebin ne omogoča naročanja posameznih vsebin, ampak bo Alpha House in druge filme oziroma serije mogoče neposredno prenašati v sklopu njihovega programa Amazon Prime, za katerega je treba plačati enoletno naročnino v znesku 79 dolarjev.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.