Amanda Seyfried je spet samska

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriška igralka Amanda Seyfried je spet na trgu samskih. Nedavno je namreč končala razmerje z nepremičninskim agentom Andrewom Joblonom, s katerim sta bila skupaj le štiri mesece.
Oglej si celoten članek

Amanda, ki je imela v preteklosti krajši romanci z Ryanom Phillippeom in Dominicom Cooperjem, se je po štirih mesecih razšla z Andrewom Joblonom. To je za ameriške medije potrdil neimenovani vir. "Med njima je definitivno konec. Andrew je novo leto pričakal v Aspnu, Amande pa ni bilo z njim. Še vedno imata stike, a ljubezen je zbledela."

A 26-letna igralka prav gotovo ne bo dolgo žalovala za propadlim razmerjem, saj uživa v pozornosti moških, ki jim jo zelo rada tudi vrača. Pred nekaj meseci je na primer brez dlake na jeziku dejala, da je zagledana v Justina Timberlaka, s katerim je igrala v filmu Trgovci s časom (In Time). "Seveda, Justin mi je zelo všeč. Poznam ga že nekaj časa in mislim, da je čudovit," je dejala na premieri filma. Amanda trenutno snema film Globoko grlo, v katerem bo upodobila znano pornoigralko Lindo Lovelace.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.