Alyin modni kiks

Foto: Mediaspeed.net Alya Foto: Mediaspeed.net Alya
Simpatična pevka Alya nas vedno preseneča z zanimivo izbiro garderobe, a tokrat nas je malce razočarala, saj je na dva različna dogodka oblekla isto obleko.
Oglej si celoten članek

Alya si je 17. marca podelitev viktorjev ogledala v odbiti oblekici z neti, ki je vzbudila veliko pozornosti. Zato smo pevko še toliko hitreje opazili na nedavni modni reviji v Trgovskem centru Maribor, kjer je oder zavzela v enaki opravi! Prepričani smo, da ima prikupna pevka še veliko zanimivih in odbitih modnih idej, zato upamo, da česa podobnega ne bo več ušpičila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:09 13. April 2012.

    Nekateri nimajo za jest, drugi pa naredijo strašen greh če ne zapravijo velikih denarjev za dve različni obleki, ki ju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.