Alja Viryent: Njene čevlje nosi ameriški oskarjevec!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zato je bil njenih čevljev še posebej vesel.
Oglej si celoten članek

Oblikovalko čevljev Aljo Viryent je leta 2007 doletela velika čast. Diners Club Slovenija je v Slovenijo povabil hollywoodskega igralca Bena Afflecka in mu podaril njene čevlje.

"Dobila sem njegove mere in mu naredila čevlje z idrijsko čipko. Bili so mu kot uliti. Zelo je bil zadovoljen, saj težko dobi lepe čevlje. Ima namreč veliko nogo, nosi številko 48,“ je za Žurnal24 povedal Alja.

Foto: Mediaspeed ben affleck

Gostje so takrat lahko na gala dogodku na Gospodarskem razstavišču licitirali tri osebne filmske predmete Bena Afflecka, in sicer podpisan plakat, podpisan izvod scenarija ter posebno izdajo filma Good Will Hunting na DVD-ju z neobjavljenimi prizori s snemanja iz zakulisja.

Dinersova zabava je pred leti veljala za enega najodmevnejših dogodkov pri nas. Med drugim so se je v Sloveniji udeležili Naomi Campbell, Andie MacDowell, Kevin Costner in brazilski pisatelj Paulo Coelho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.