Alicia bolehala za depresijo

Foto: Žurnal24 "Spoznala sem tudi, da sem imela opravka z ljudmi, ki mi niso ustrezali."
Novi album Alicie Keys govori o njenem boju z depresijo.
Oglej si celoten članek

 

Po smrti babice se je 28-letnica za tri tedne odpravila v Egipt, kjer je lahko v miru žalovala.

Alicia Keys je izdala, da je leta 2006 razmišljala o koncu glasbene kariere. Potem ko ji je umrla babica, je po živčnem zlomu padla še v depresijo. Kar nekaj časa je trajalo, preden je pevka odkrila način, na katerega je svoja čustva lahko preusmerila v glasbo. Rezultat je njen novi album The Element of Freedom.

"Našla sem svobodo. Prej sem mislila, da lahko pokažem le svojo močno plat. Zdaj je na plano prišla mešanica močne in krhke plati. Nov zvok, novo čustvo. To, kar trenutno sem," je dejala zvezdnica, ki komaj čaka, da svoje nove pesmi predstavi na svetovni turneji.

 

 

 





 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.