Ali v hišo res prihaja Jasminova bivša?

Foto: Facebook, Big Brother Slovenija
Foto: Facebook, Big Brother Slovenija
Big Brother naj bi spet poskrbel za presenečenje.
Oglej si celoten članek
Foto: Žurnal24 BB Trenutno najbolj vroč parček v hiši Big Brother, Alma in Jasmin, ki sta njen obstanek v hiši proslavila z vročo igrico med rjuhami, naj bi bila postavljena pred preizkušnjo. Na uho nam je namreč prišlo, da v šov prihaja Jasminova nekdanja punca in njegova velika ljubezen. O njuni ljubezenski zvezi je že spregovorila Jasminova mama, ki je med drugim izdala, da se je Jasmin z omenjenim dekletom razšel, ker njeni starši niso odobravali veze z Bosancem. 
 
Ali se bi v hišo res vselila Jasminova bivša, smo že vprašali produkcijsko ekipo, a na odgovor še čakamo. Kot so izdali v sobotni oddaji, je do zdaj znano le to, da se bo v hišo vselila ena nova oseba, ki pa je moškega spola.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.