Ali svetovni prvak v formuli 1 skače čez plot?

Foto: Žurnal24 Finec ni le dober dirkač, ampak tudi skakač ćez plot.
Italijanska igralka Valentina Gioia se je razgovorila o tem, da je imela ljubezensko dogodivščino s Kimijem Raikkonenom.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak formule 1, Kimi Raikkonen, naj bi se z lepo igralko spoznal pred letom dni v enem od milanskih nočnih klubov. Lepotica trdi, da ga takrat ni prepoznala. Ko pa je izvedela, da je zvezda formule 1 po imenu Kimi Raikkonen in da je poročen, je romanco v momentu prekinila.

Po igralkinih besedah ji je razigrani Finec strl srce. ''Njegov obraz se mi je zdel zelo znan, mislila sem, da je pevec. Ko sva se približevala njegovemu domovanju v Švici, je zagledal plakat, kjer je bil Fernando Alonso. Splezal je na oglasno desko in ga strgal. Kasneje mi je v stanovanju pokazal njegove pokale in takrat sem šele izvedela, kdo pravzaprav je,'' je povedala Italijanka. ''Peljal me je tudi s seboj na dirko, a sem ostala v hotelu. Dogajanje sem spremljala po televiziji, ko je novinar začel govoriti o njegovi ženi Jenni. Takrat sem ga poklicala in mu povedala, da je konec,'' je še povedala. Hladnokrvni voznik torej le ni tako hladen, kakor se zdi ma prvi pogled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.