Ali Larter je postala mamica

Foto: Žurnal24 Ali Larter z možem Hayesom MacArthurjem (Foto: Flynet)
Presrečna starša Ali Larter in Hayes MacArthur sta v ponedeljek dobila prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Za 34-letno Ali Larter in njenega moža Hayesa MacArthurja bo letošnji božič res poseben, saj sta v ponedeljek prvič postala starša. Sinčka sta poimenovala Theodore Hayes MacArthur. "On je najino popolno božično darilo," sta izjavila presrečna starša.

Ali in Hayes sta bila par sedem let, preden sta se poročila leta 2009 v Mainu. Lepotica iz Herojev pa je že leta 2007 izjavila: "Svojemu fantu sem po treh tednih povedala, da se hočem poročiti z njim in da lahko to storiva jutri. Veselim se, ko bom doma z otroki." No, zdaj se ji je želja uresničila.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.