Adisova punca o tem, da bi jo zamenjal

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Eva, dekle priljubljenega tekmovaca šova Bilo je nekoč Adisa, razkrila, zakaj je rekel, da jo je pripravljen zamenjati.
Oglej si celoten članek

"Adis je tak kot v resnici, čustven in deloven, a vsega še ni pokazal. Ne spušča se v prepire, kar mi je zelo všeč. Zagotovo mu je težko zaradi pomanjkanja hrane, a tega ne bo pokazal, saj ve, kakšen je njegov cilj. Prišel je zmagati in mislim, da mu bo uspelo," je o svojem fantu povedala Eva, ki je z Adisom v zvezi že dve leti. 

Lepotička vsak dan spremlja oddajo in pridno shranjuje vse objave o svojem dragem, pa je tudi on tako lojalen? Preden je šel v šov, je namreč povedal: "Če mi v šovu kakšna punca priraste k srcu, ne bom gledal na to, ali imam punco ali ne. Če se mi bo zdelo, da mi bo z njo bolje, potem bom z njo."  A Eva pravi, da sta se doma pogovorila in ve, zakaj je to rekel. "Morda je to del taktike, da bi z navidezno simpatijo v šovu prišel dlje, vendar mislim, da ni bojazni, da bi drug drugega prizadela," je v Adisa prepričano njegovo dekle. Lepo, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.