Adele napisala pesem za Jamesa Bonda

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Popularna britanska pevka Adele je napisala uvodno pesem za naslednji film o najbolj znanem tajnem agentu, Jamesu Bondu.
Oglej si celoten članek

"Adele je povsem logična izbira producentov. Zadnjih nekaj pesmi, ki so bile posnete za uvodno pesem Jamesa Bonda, se je komaj prebilo na glasbene lestvice, kaj šele, da bi jim zavladale," je povedal neimenovani vir za britanski časopis The Sun. "Po neverjetnem uspehu, ki ga je letos doživela Adele, so filmski ustvarjalci prepričani, da bo ustvarila še en hit," je še dodal.
Triindvajsetletna pevka, ki je besedilo pesmi že napisala, se bo v prihodnjih dneh zaprla v studio, kjer bo že začela s snemanjem skladbe. Pri tem ji bo pomagal priznani producent Paul Epworth, ki je v preteklosti sodeloval s Plan B, Florence and the Machine in Cee Lo Greenom.

Novi Bondov film bo v kinematografe predvidoma prispel oktobra prihodnje leto, v slavnega agenta pa se bo že tretjič preoblekel Daniel Craig.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.