Adele in Tinie Tempah v dvoboju

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Znane nominacija za prestižno glasbeno nagrado Mercury.
Oglej si celoten članek

Nagrada Mercury, ki je namenjena britanskim in irskim glasbenikom, je zagotovo nekaj posebnega. Zmagovalca namreč izberejo priznani angleški glasbeniki, producenti in glasbeni novinarji. Nominacije za najboljši album leta so poleg Adele in Tinie Tempaha letos prejeli še: Katy B, Metronomy, King Creosote & Jon Hopkins, Anna Calvi, Ghostpoet, James Blake, Everything Everything in Gwilym Simcock.

Zmagovalec bo znan 6. septembra na prireditvi, kjer bodo prav vsi nominiranci tudi nastopili. Glavna nagrada znaša skoraj 23,000 evrov. Lani je trofejo in nagrado osvojila skupina The xx.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.