31-letno manekenko našli mrtvo v pristanišču v Miamiju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pred smrtjo se je Adriana Vieira udeležila VIP zabave na jahti.
Oglej si celoten članek

Brazilskega modela Adriane Vieira ni več. Posmrtne ostanke lepotice iz Sao Paola so našli v pristanišču v Miamiju. Mediji poročajo, da se je 31-letnica tistega večera udeležila zabave, ki jo je na jahti sredi morja priredil neki raper, katerega ime oblasti še skrivajo. Adriano so nazadnje videli med nočnim kopanjem. 

Mrliški oglednik je ugotovil, da se je Adriana utopila. "Druščina je uživala v hrani in alkoholnih pijačah. Eden od obiskovalcev je v vodi opazil meduze in tiste, ki so bili v vodi, opozoril, naj jo čim prej zapustijo. Pokojna se je odločila ostati v vodi. Naredila je več preobratov in se nato potopila pod gladino. Na površje ni prišla več," je še zapisano v obdukcijskem poročilu. Drog v njeni krvi niso našli. Obalna straža naj bi njeno telo na površje potegnila približno 10 minut po tistem, ko se je potopila, a pomoč je prišla prepozno.

Primer policija še preiskuje. Lepotičina mama Antonia de Lourdes Vieira je za brazilske medije povedala: "Želim, da raziščejo smrt moje hčerke, in potrebujem pomoč, da njeno truplo pripeljem nazaj. Ne vem, koliko časa imam, da jo pokopljem v grobu revežev."

Manekenka je svoje fotografije objavljala tudi na platformi za odrasle OnlyFans, v ZDA pa si je denar služila tudi kot plesalka. Bila je mama samohranilka, za njenega 6-letnega sina do prihoda družine v Miami skrbi varuška.

Njeni sledilci na družbenih omrežjih so v šoku. "V šoku sem, ne morem verjeti," je zapisal eden, drugi pa: "Sem daljni bratranec, včeraj so mi družinski člani poslali sporočilo in nisem mogel verjeti, kaj berem."

Adrianina kolegica Racquel Gibson je na Instagramu objavila ganljiv poklon: "Ne vem, kaj je vzrok te tragedije, vse, kar lahko rečem je, da nam je Bog prezgodaj vzel čudovito osebo in dušo ... Delala sem z njo in bila je neverjetna ženska, mama, manekenka, vplivnica, odlična oseba, ki jo bodo pogrešali vsi, ki so jo poznali. Moje srce je pri njenih najdražjih, ki morajo prestati to tragedijo."


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:33 3. Oktober 2024.

    Morbiden komentar: posmrtni ostanki so, če truplo ni celo oz. je razpadlo. Niso našli ostankov pač pa celo truplo. Boh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.