23-letna tiktokerica poroda ni preživela, otrok je v komi

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Žalostno novico je s svetom delil njen partner.
Oglej si celoten članek

"Sem bolj sproščena kot pred izpitom" in "Zelo se veselim rojstva in najinega sina" ... S takšnimi besedami je 23-letna Tati svojo nosečnost prek TikToka delila s svojimi sledilci.

Nemka je objavila celo posnetek, ki je nastal na poti v bolnišnico, kjer so v 41. tednu nosečnosti sprožili porod. To je bil njen zadnji posnetek. Tati je umrla med porodom, njen sin pa se še bori za življenje. Joshua je trenutno v umetni komi. Po treh dneh naj bi se počasi prebudil, še vedno pa ni jasno, ali je zaradi pomanjkanja kisika utrpel poškodbe.

Kot je razložil mož 23-letnice, nosečnost ni bila problematična. Družina sedaj na spletu zbira prostovoljne prispevke. "Po trenutnih podatkih Tati rojstva svojega sina v soboto, 6. julija 2024, ni preživela zaradi zelo redke in nepredvidljive embolije z amnijsko tekočino," je družina zapisala na strani za donacije. 

@thorty_bo Leider muss ich euch mitteilem das @🐙 tatiiiii ♬ Nie vergessen (feat. Joel Brandenstein) (Akustik Version) - Fuju
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.