2,1 milijona za telefonsko številko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telefonska številka klicne kode Združenih arabskih emiratov, ki vsebuje sedem enakih številk, je bila na dražbi prodana za vrtoglavih 2,1 milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Mobilna telefonska številka 050 777 7777 je v Združenih arabskih emiratih očitno močno zaželena, saj so jo ponujali kar na dražbi in zanjo iztržili 2,1 milijona ameriških dolarjev (približno 1,5 milijona evrov), poroča Abu Dabiski časnik The National. Ponudnik, ki je plačal toliko za telefonsko številko in hoče ostati neznan, je poleg tega dobil še posebno ponudbo; 22.500 brezplačnih minut v lokalna omrežja in 100 gigabajtov prenosa podatkov na mesec.

Na tej posebni dražbi v Dubaju se je sicer zbralo 60 kupcev, ki so se potegovali za 70 posebnih telefonskih številk. Skupaj so zbrali 5,45 milijona dolarjev (približno 3,8 milijona evrov), dobiček pa je šel v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.