18-letni Barron Trump je vse bolj podoben očetu

Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump
Najmlajši sin Donalda Trumpa, Barron Trump, je odrasel pred očmi celega sveta. Mladenič je letos dopolnil 18 let in obiskuje univerzo v New Yorku. Poglejte, v kakšnega samozavestnega mladeniča se je razvil.
Oglej si celoten članek

Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je šolanje zaključil na Wharton School of Business Univerze v Pensilvaniji, njegov najmlajši sin Barron Trump pa se je odločil za drugačno pot. Študiral bo na Stern School of Business na Univerzi v New Yorku.

Njegova odločitev je verjetno mnoge presenetila, saj je znano, da Barron svojemu očetu ni le vizualno podoben ... To je razkrila njegova mama Melania. "Je odločen, poseben in pameten fant. Je samostojen in točno ve, kaj hoče. Včasih mu pravim 'mali Donald',“ je ena redkih izjav, ki jih je o edincu pred časom podala prva dama ZDA. 

Morda je celo ona razlog, da je 18-letnik izbral to šolo. Vir je za People spomladi povedal, da Melania bdi nad sinovimi načrti in izobrazbo, kot je to počela v preteklosti. "On je njen svet. Ponosna je nanj. Pri odločitvah, ki se tičejo Barrona in njegove prihodnosti, ima glavno besedo," je povedal poznavalec.

Univerza v New Yorku se lahko pohvali s celo vrsto znanih nekdanjih študentov. Med drugim so jo obiskovali tudi Anne Hathaway, Angelina Jolie, Lady Gaga in Pedro Pascal. 

Študentsko življenje pa za Barrona na tej univerzi morda ne bo tako preprosto. Soočiti se bo moral z več profesorji, ki so pred predsedniškimi volitvami leta 2020 podpisali odprto pismo, v katerem opozarjajo, da njegov oče predstavlja "grožnjo" ZDA. Profesor Deepak Malhotra, ki je avtor pisma, pravi, da je Trump očrnil znanost, da prodaja laži, spodbuja nasilje, poskuša delegitimizirati tisk, politizira vse od pravosodnega ministrstva do poštnih storitev in skuša spodkopati integriteta ameriških volitev.

Politika pa pri mladeniču očitno ni na prvem mestu, saj je zavrnil ponudbo, ki jo je dobil od republikanske stranke. "Čeprav je Barron počaščen, da ga je floridska republikanska stranka izbrala za delegata, mora na žalost zaradi obveznosti zavrniti sodelovanje," je Melania dejala v izjavi.

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku, se je Barron iz sramežljivega dečka razvil v samozavestnega fanta, ki vse bolj uživa pred kamero in s svojimi kretnjami tudi vse bolj spominja na svojega očeta ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:52 20. September 2024.

    Ta bo šele ta prav, pokvarjen ko foter (ki je na srečo butast), zvit in preračunljiv pa kot mama, torej …

  • MS
    10:17 20. September 2024.

    Otrok je produkt okolja v katerem živi! Velika verjetnost je da se razvija v kretena kot je njegov zblojeni oče …

  • 09:29 20. September 2024.

    Postaja nadut, samovšečen lažnivi bebec ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.