13 milijonov vredna poškodba

Foto: Žurnal24 Bono je moral zaradi poškodbe hrbtenice na operacijo. (Foto: Flynet/JLP)
Zavarovalnica bo morala frontmanu zasedbe U2 Bonu izplačati 11 milijonov funtov (okoli 13 milijonov evrov) zaradi poškodbe hrbtenice.
Oglej si celoten članek

Zavarovalnica bo morala tako visok račun izstaviti zaradi tega, ker je irska zasedba zaradi Bonove poškodbe odpovedala 16 koncertov, ki bi jih morala odigrati na turneji po ZDA, pa tudi nastop na festivalu Glastonbury v Angliji. Pevca so namreč morali zaradi začasne paralize operirati, v kratkem pa naj bi popolnoma okreval. Po poročanju tujih medijev bodo U2 turnejo nadaljevali 6. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.