13 milijonov ogledov: Vplivnica z neznanci za 4 ure obtičala v dvigalu, to so počeli

Foto: Tik Tok
Foto: Tik Tok
Si predstavljate, da za več ur obtičite v dvigalu?
Oglej si celoten članek

Znana TikTokerka Mia Padilla je na svojem profilu objavila posnetek, v katerem je pokazala, kako je z dvema popolnima neznancema za štiri ure obtičala v dvigalu. Skupaj so si krajšali čas z zgodbami, šalami in pesmimi, po štirih urah pa so jih rešili.

“Povezala nas je travma in zdaj smo najboljši prijatelji za vse življenje,” je vplivnica zapisala pod video, ki ima zdaj več kot 13 milijonov ogledov.

@swagmoneyyyy & now were all trauma bonded besties 4 life #elevator #disaster ♬ original sound - mama mia

“Od popolnih tujcev do prijateljev”, “Morate se zopet zbrati v dvigalu”, “To je videti kot začetek dobrega filma,” so se glasili komentarji, poroča Index.hr.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:01 23. Marec 2024.

    Vplivnica ??? Kaj si bodo še izmislili zero quality novinarji da bi sprožili click baite !

  • 16:14 23. Marec 2024.

    Pravilneje, reklamneži!

  • 07:32 23. Marec 2024.

    definicija besede vplivnica. v tem videu vpliva na ta dva potrenbna junca tako močno, da ni čudno da pride do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.