112 tisoč evrov za čevlje

Foto: Žurnal24 Suri v petkah na plaži. (Foto: Flynet)
Če bi Suri prodala vse svoje čevlje, bi si lahko kupila majhno garsonjero v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Petletna Suri, hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes, ima očitno fetiš na čevlje. Njena kolekcija obuval naj bi bila vredna dobrih 112 tisoč evrov. Deklica, ki rada nosi visoke petke, ima namreč več parov čevljev, ki so bili narejeni po meri. In ker kot petletna dama čevlje že izbira na podlagi blagovne znamke, je njena omara za čevlje vredna toliko kot majhna garsonjera v Ljubljani.

"Obožuje Marca Jacobsa. Če izbrani čevlji nimajo visokih petk, jih bodo za Suri pač naredili po meri. Ima tudi louboutinke," je izdal vir in dodal, da Suri le težko spravijo iz hiše v čevljih za otroke. "Ne glede na to, ali se bosta s Katie podali v park ali na plažo, bo Suri vedno izbrala čevlje s petko. Tom njen fetiš spodbuja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.