11-letnik v treh dneh zbral prek milijon ogledov

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Glasbeno tekmovanje “Pinkove zvezdice” žanje veliko zanimanje. Med talenti izstopa 11-letni deček, katerega zadnji nastop je samo na Youtubu v treh dneh dosegel več kot milijon ogledov.
Oglej si celoten članek

11-letni deček Marko Bošnjak je na sobotnem šovu zapel pesem Što te nema avtorja Alekse Šantića in požel veliko odobravanje publike in tudi žirije, ki je bila ob njegovem nastopu objokanih lic. Voditeljica Marija Lazić je nastop dečka, o katerem govori praktično vsa Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija, Hrvaška in del Slovenije, ki spremlja ta šov, komentirala z besedami “ta otrok je iz vesolja”.

Navdušil je že z več svojimi nastopi, zadnji pa je le v treh dneh presegel magično mejo milijon ogledov na Youtubu. Poglej, zakaj! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.