101 leto stara Britanka gola pozirala za koledar

Foto: Žurnal24 Pričakujejo, da bodo s prodajo koledarja zbrale okoli tisoč funtov.
101 leto stara Britanka Nora Hardwick je gola pozirala za koledar, s katerim naj bi povečali denarne prihodke za lokalni nogometni klub Ancaster Athletic iz Lincolnshira v vzhodni Angliji.
Oglej si celoten članek
Noro bo mogoče občudovati na koledarju za prihodnje leto, kjer bo izbranka meseca novembra.

Nora je povedala, da je bila precej živčna, ko se je slačila pred fotografom, čeprav je bila odeta v prikupen rožnat šal. "Vedno sem pripravljena na nore izzive, sploh če gre za dobrodelne akcije. Kljub vsemu mislim, da tega ne bom več ponovila," je povedala Hardwickova.

"To je čudovit način za povečanje denarnih sredstev. Zabavno je, predvsem pa je to ena od možnosti, kako povečati prepoznavnost našega kluba," pa je razkrila neimenovana 35-letna lepotica, ki bo za Hardwickovo umeščena na koledar kot miss decembra.

Lani so na podoben način že zbrali približno 1400 evrov, le da so se na koledarju znašli goli moški iz omenjene vasice na vzhodu Anglije, so poročale tuje agencije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.