Glasujte spet za Kranj!

Foto: arhiv Zavod za turizem in kulturo
Foto: arhiv Zavod za turizem in kulturo
Kranj se ponovno poteguje za naziv najlepše in najgostoljubnejše večje slovensko mesto v tekmovanju Moja dežela – lepa in gostoljubna.
Oglej si celoten članek

Natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, v katerem strokovna komisija Turistične zveze Slovenije (TZS) ocenjuje, kako urejena so slovenska mesta in kraji, je v polnem teku. Letos zveza to tekmovanje prireja že 32. Strokovna komisija TZS bo do sredine septembra Slovenijo prečesala po dolgem in počez, v tem času pa lahko tudi ljudje oddajo svoj glas za tiste slovenske kraje, ki so jim najbolj pri srcu.

"Glasujete lahko vse do 8. septembra na spletni strani Turistične zveze Slovenije. Kranj se v kategoriji velikih mest pomerja s Koprom, Celjem, Ljubljano, Mariborom, Velenjem in Novim mestom. Ocenjevalna komisija bo Kranj obiskala v avgustu. Naš uspeh pa je odvisen tudi od vas," so sporočili iz Zavoda za turizem in kulturo Kranj. Glas za Kranj tako lahko oddate TUKAJ.

TZS je ob tem še dodala, da je novost letošnjega leta mobilna aplikacija Slovenski turistični vodnik, s katero nagovarjajo domačega gosta k odkrivanju lepot zelene Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.