Del novega Bleiweisovega parka že zaprt

Foto: Arhiv Mestne občine Kranj
Foto: Arhiv Mestne občine Kranj
V Bleiweisovem parku v Kranju se te dni izvajajo nekatera manjša popravila, zato so posamezni deli parka začasno zagrajeni z gradbeno ograjo.
Oglej si celoten članek

V delu Bleiweisovega parka  z otroškimi igrali so morali odstraniti in odpeljati v popravilo tako imenovani bagerček. Igralo je bilo polomljeno zaradi vandalizma. "Na tem mestu prosimo vse uporabnike igral oziroma starše otrok, da z igrali ravnajo skrbno," so sporočili iz Mestne občine Kranj.

Izvajalec del je odstranil tudi tri gugalnice, tako imenovana gnezda, in jih bo nadomestil z enojnimi gugalnicami. Slednje so namreč bolj primerne za mlajše otroke. Ob tem pa morajo popraviti še betonske plošče in asfaltne površine na kolesarski stezi. Dela bodo potekala do konca prihodnjega tedna, posamezni deli parka pa bodo med izvajanjem del ograjeni z gradbeno ograjo. "Prosimo za razumevanje," ob tem dodajajo na kranjski občini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 6. Junij 2024.

    tanajbullsh!t zhupan u Slovenij ta hip & zihr vse neobdavchen + na chrno ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.